×
Adresa: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Kapcsolat telefon: +381 (0) 24 670 350
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 07:00 és 15:00 között
Address: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Phone number: +381 (0) 24 670 350
Work Time:
Monday - Friday: 07:00 - 15:00
Adresa: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Broj telefona: +381 (0) 24 670 350
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 07:00 - 15:00

Szabadkáról

_______

Szabadka városa a Szerb Köztársaság északi részén található, a fő európai útvonalak mentén és két folyó között fekszik- a Duna és a Tisza között. Rendkívüli kulturális örökség, gazdagon díszített épületek, multikulturális szellem és az európai báj, csak néhány jellemzője ennek a városnak, amely különlegessé teszi azt.

Szabadka ismert nyugalmat árasztó légköréről, jó ételeiről és minőséges borairól. A fesztiválok, események, koncertek és az egész évben színes kulturális élet egyel több okot ad Önnek arra, hogy ellátogasson városunkba. Mindemellett Szabadka számos érdekes, pihenésre és szabadidős tevékenységekre alkalmas hellyel büszkélkedhet, valamint számos lehetőséget kínál a tó körül, a méneseken, tanyákon, erdőkben és vadászterületeken.

Palics, amely a tó és a település neve is egyben, 8 kilométerre található Szabadkától kelet irányában haladva. Palics mindig valami újat és megismételhetetlent kínál, és szezonról-szezonra egyre gazdagabb tartalmakkal rukkol elő. A rendkívüli létesítmények a 20. század elejéről (Víztorony, Nagyterasz, Női strand és a Zenepavilon), az elbűvölő Nagy park, a különleges tó, a csend és a nyugalom teszik Palicsot ideális hellyé a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Jelenleg Palicson csúcskategóriás hotelekben, felújított, amolyan „palicsi stílusban” épült luxusvillákban, valamint számos magánszálláshelyeken tudnak megszállni. Kiváló éttermek és kávézók, sport- és rekreációs tevékenységekre szolgáló pályák, három strand, állatkert, számos színes esemény, dinamikus kulturális élet, szórakozási lehetőségek és egyéb tartalmak ékesítik Palics Turisztikai Központjának teljeskörű kínálatát.

TOP