×
Adresa: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Kapcsolat telefon: +381 (0) 24 670 350
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 07:00 és 15:00 között
Address: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Phone number: +381 (0) 24 670 350
Work Time:
Monday - Friday: 07:00 - 15:00
Adresa: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Broj telefona: +381 (0) 24 670 350
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 07:00 - 15:00

Miért Palics?

_______

Varázslatos

_______

Emlékszik-e rá hol került megszervezésre az utolsó három találkozó? Melyik úticélt választották ki? Talán a helyszínek ahol a találkozókat megszervezték, túlságosan megszokottak voltak?

Amint belép Palicsra, bele fog szeretni a hangulatába. A csodás épületek mesés környezetet alkotnak melyben megszervezheti találkozóját. A pozitív érzések elkerülhetetlenek. Engedjék el magukat és élvezzék.

Csinos

_______

Elfáradt már a nagyváros lármájától és nyüzsgésétől? Problémát jelent az összejövetelek résztvevőit összetartani?

Palicson nem kell aggódnia a résztvevők szállításán és a logisztikán, mivel a hotelek és a konferencia terem a közelben találhatók és rendelkezésre áll minden tökéletes találkozó megszervezéséhez szükséges dolgot.

Ezen gyönyörű tó békéje, valamint a sűrű százéves erdő, a borpincék, a méntelepek vagy a természeti rezervátumok felejthetetlen élményeivel együtt, segíteni fog hogy a találkozók részvevői „összefonódjanak”.

Értékes

_______

Keresi a módját, hogy megszervezze a legjobb találkozót a legalacsonyabb költségek mellett? Úgy gondolja, olykor többet fizetett, mint amit a partner nyújtott a találkozó vagy a gálaest megszervezésében?

A hoteltől a konferencia kapacitásig, a különleges termeken és az éttermeken át, egészen a kihagyhatatlan látványosságokig – minden, amit a találkozóknál tervez, igyekezni fogunk megvalósítani, kívánságainak és igényeinek teljes mértékben megfelelni, egyidejűleg megtakarításokat téve költségvetésében.

Kitűnő kínálat Szerbia legrangosabb idegenforgalmi úticélján. A régió legkedvezőbb szolgáltatáscsomagja. Itt valós értéket kap pénzéért.

TOP