×
Adresa: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Kapcsolat telefon: +381 (0) 24 670 350
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 07:00 és 15:00 között
Address: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Phone number: +381 (0) 24 670 350
Work Time:
Monday - Friday: 07:00 - 15:00
Adresa: Trg slobode 1, 24000 Subotica, Srbija
Email: info@visitsubotica.rs
Broj telefona: +381 (0) 24 670 350
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 07:00 - 15:00

Zašto Palić?

_______

Čaroban

_______

Da li se sećate gde ste organizovali poslednja tri skupa? Koju destinaciju ste izabrali? Da li su prostori gde ste organizovali sastanke bili isuviše obični?

Čim kročite u Suboticu, zaljubićete se u atmosferu u ovom gradu. Čudesne građevine stvaraju bajkovito okruženje u kojem možete da organizujete vaš skup. Pozitivna osećanja su neizbežna. Opustite se I uživajte.

Zgodan

_______

Jeste li umorni od gužve i buke velegrada? Da li imate problema kako da učesnike vaših skupova zadržite na okupu? Simpatična i udobna.

U Subotici ne morate da se brinete za transfer učesnika i logistiku jer se hoteli i konferencijski prostori nalaze u blizni i nude sve što je potrebno za organizaciju savršenog skupa.

Duh grada i njegov čarobni šarm, uz nezaboravna iskustva u vinarijama, na ergelama ili u rezervatima prirode učiniće da učesnici skupa “dišu kao jedan”.

Vredi

_______

Da li tražite način kako da napravite najbolji skup uz najniže troškove? Da li mislite da ste ponekad platili više nego što vam je partner pružio u organizaciji skupa ili gala večere?

Od hotela i konferencijskih kapaciteta, preko posebnih prostora i restorana, do atrakcija koje ne smete propustiti – svi sa kojima budete planirali skup će vam izaći u susret i potpuno ispuniti zahteve i želje, istovremeno čineći uštede u vašem budžetu.

Odlična ponuda u jednoj od najprestižnijih turističkih destinacija u Srbiji. Najpovoljniji paket usluga u regionu. Ovde ćete dobiti pravu vrednost za vaš novac.

TOP